Vrhunac Biotech Ltd

Proizvoda i usluga

Knowledge
Dom > Znanje > Sadržaj

Što je ekstrakt biljke

Source:http://www.cospcn.com | Updated: Nov 21, 2015

Sljeme ima za cilj proizvesti biljne središtu, uključujući biljne ekstrakte i biljka biljka u prahu, specijaliziran za mlijeko čičak Extract(Silymarin80%and Silybin90%), također vodi topljivih silymarin40%. Đumbir korijen ekstrakt (Gingerol), Rhodiola Rosea Extract(Rosavin3%), ekstrakt soje grah, itd. U međuvremenu možemo pružiti prilagođenu ekstrakt na temelju vaše posebne zahtjeve. Sve Apex proizvode osigurati dobre kvalitete i konkurentne cijene.

Ekstrakt biljke se odnosi na korištenje odgovarajuće otapalo ili metoda iz postrojenja (postrojenja dio ili u cijelosti) kao vađenje sirovina ili obrade tvari koje mogu biti iskorištene za poboljšanje zdravlja ili u druge svrhe.
Biljka ekstrakt industrija je razvila u posljednjih 10 godina, je šef u farmaceutskoj, fini kemikalija, poljoprivredni sektor između ruba industrije. Njegova definicija je izjavio kako slijedi:

Biljne ekstrakte zasniva se na biljke kao farmaceutskih sirovina u skladu s potreba za korištenje ekstrakta finalnog proizvoda, nakon fizičke i kemijske ekstrakcije i proces izdvajanja, usmjerena dobiti i koncentracija biljke u jednoj ili razne aktivne sastojke, ne mijenjajući strukturu aktivni sastojak i formiranju proizvoda. U ovom trenutku, biljni ekstrakti u koncept proizvoda je vrlo široka. U skladu sa izdvojenim biljnih sastojaka su različiti, formiranje glikozidi, kiseline, polifenoli, polisaharidi, terpeni, flavonoidi, alkaloida i drugih biljnih ulja, ekstrakata prah, objektiv, itd.; u skladu s različitim osobinama konačni proizvod može podijeliti.

Kineski biljni ekstrakti su općenito poluproizvoda, trenutno koristi vrlo širok raspon, uglavnom za drogu, zdrave hrane, duhana, Kozmetika, sirovina ili pribor, itd.. Vrste postrojenja za ekstrakciju sirovina je također veoma bitnu ulogu u industrijski ekstrakciju biljnih Sorti u više od 300 vrsta.

Poznat u povijesti ljudske civilizacije, u većini slučajeva prije 200 godina, čovječanstvo je bilo zavisi od tradicionalnih lijekova (uključujući bilja) borbe s bolesti za više od 90%. Velike drevne civilizacije i određeni stupanj civilizacije naroda skoro ima vlastiti nacionalne medicinske skrbi sustav, osobito Kina je najobuhvatniji sustav kineske medicine, najveći uspjeh. Može se reći da sustav kineske medicine u Kini je najviši izraz drevne medicinske znanosti.

Napredak znanosti i tehnologije, stvarajući kemijski lijekovi i novi biološki lijekovi. Nakon drugog SVJETSKOG rata, cijela apoteka, tehnologija, proizvodna tehnologija za profesionalni management tehnike stekli znatan napredak. Istovremeno, imaju dugoročne relativna stagnacija biljnih uz napredak u tehnologiji i upravljanju dobiti novi razvoj. Biljni pripravak dosad tri faze razvoja. Prva faza, tradicionalna crvena, pilula, krema, raspršene. Drugoj fazi, na temelju metode vode alkohol ili alkohol-voda ekstrakcije metode temelji se gruba obrada tehnologija i moderne industrijske pripreme tehnologija je kombinacija napravio vlasnički kineskih lijekova. Treća faza je Primjena moderne bilja za moderne odvajanje i tehnike detekcije PROFINJENOG i kvantitativno. Bilja u tri faze, ali oni proizveli su kronološkim redom, ne znači da naknadno zamijeniti ili otkazati u prethodnu fazu. Kao kemijski lijekovi ne mogu biti otkazane prirodnih lijekova, bioloških lijekova, kemijske droge može biti otkazan. Ali nakon razine više od prethodne razine Odražavaju ili korištenje moderne tehnologije.

Biljni ekstrakti i bilja u značenju koncept horizontalne međusobno sa svaki ostali dio. Moderni biljni lijek biljne ekstrakte je glavna sirovina i komponenti moderni biljni ekstrakt - temeljen, u velikoj mjeri; a neke stavke biljni ekstrakti izravno kao lijeku ili. U cijelom svijetu, ne postoji uniformi definicija postrojenja medicine. Ali biljnih ekstrakta dobavljači su navikli na biljnoj medicini poznata kao prirodni lijek. Prirodna medicina odnosi se na sve iz prirode, za liječenje bolesti bez kemijske obrade droge, tradicionalne kineske medicine, biljni lijek treba imati svoja područja.

Biljni moderna medicina odnosi se u Njemačku u liječenju odabranih biljnih ekstrakata, oba ekstrakt biljke u cjelini, također može biti dio ekstrakta, obično složeni kemijski tvari. Njemačka od 1976 do biljne lijekove. Ova definicija je koristila American Botanical Vijeća.

EC-definirane biljni proizvodi nisu samo jednu ljekovita biljka može biti raznih biljnih kompatibilnost (BILJNI medicinski PROIZVODI), koji sadrži aktivni sastojak određenih biljaka ili biljnih ekstrakata ljekovitog bilja su Uporabi u medicini svrha medicinske zalihe. Biljna medicina i njene proizvode smatra se aktivni sastojak ili sastojak terapijski učinak je vrlo jasno Farmaceutskih proizvoda. Biljni pripravci ce se raspasti u prah biljne ekstrakte, Bojanje, ulje ili tekućina pritisak valjanja biljka sok obrada biljne proizvodnje, pročišćavanje ili koncentracija jednog spojevi ili smjese izoliran od plantsFeature članaka, koji kada više ne doživljava kao biljni lijek je viđen kao kemijski lijekovi kao što su atropin.

Upit
Obratite nam se
Adresa: Br. 6 Zhangba 4 Rd., Xi'an Hi-Tech zona, Xi'an 710077, Kina.
Telefon: +86 (29) 8860 1330
Faks: +86(29) 8860 9131
E-pošte:info@apex-bio.com
Dom | O nama | Proizvoda i usluga | Novosti | Znanje | Kontrola kvaliteta | Obratite nam se | Mobilni telefon | XML | Glavna stranica