Vrhunac Biotech Ltd

Proizvoda i usluga

Knowledge
Dom > Znanje > Sadržaj

Studije božur korijena ekstrakt pogodnosti

Source:Sljeme | Updated: Apr 11, 2016

Studije pokazuju da su primarni aktivne komponente iz korijena božura alkaloida, glucosides, polisaharidi, saponina, organskih kiselina i minerala u tragovima. U Apex, Paeoniflorin8% 10% 20% 50% je izdvojiti massly, koji možda podržava zdravlje bubrega i jetre. Konzultirajte vaš zdravstveni savjetnik prije ingestijom bijeli božur čaj.

Krv Stanjivanje svojstva
Studija objavljena u kolovozu 2010 izdanje "Umrijeti Pharmazie" izvještava da božur sadrži 18 aktivni sastojci odgovoran je za zabranjivanje krvne koagulacije ili trombocita agregacije. Aktivni sastojci su paeoniflorin, katehina, galloylpaeoniflorin i paeonol. Anti-Koagulant učinak božur podržava zdrav krvotok, što sprečava od određenih kardiovaskularnih bolesti.

Zdravlje bubrega
Prijavljena je učinak ekstrakta korijena božura na bubrezima štakora u studiji objavljenoj u ožujka 2010 izdanje "Fitomedicine." Studija zaključuje da ekstrakt korijena božura je antioksidativni učinak na dijabetes tip2 oksidativni stres bubrega kao Subjekti izložena značajno smanjenje izlučivanja albumina. Izlučivanja albumina je pokazatelj slabu bubrežnu zdravlje. Nadalje, Subjekti izložena smanjiti simptome cjevčicu ozljeda bubrega kada pruža tretman od 100 mg i 200 mg ekstrakta korijena božura po kg tjelesne težine.

Potporu jetre
Studija objavljena u lipnja 2010 izdanje "Arhiva za Pharmacal istraživanja" istraživao antioksidativni učinak od paeoniflorin, sastavni dio božur, na jetru. Studija zaključuje da božur ekstrakt štiti od upale jetre jer sprječava protiv oksidativni stres uzrokovan antigen naziva upravo se ispituje korisnost. Zdravstveni sustav sveučilišta Michigan primjećuje da božur može također biti korištena za liječenje određene jetrene bolesti, kao što su Ciroza i hepatitis; Međutim, daljnje istraživanje je potrebna za provjeru djelotvornosti bijelog božura na bolest jetre.

Gdje kupiti božur korijena ekstrakt?

Apex Biotech Ltd, kao kineski veliki profesionalni proizvođač i biljnim sastojcima, posebno u biljnim extract.we su posvetivši izvoz biljne ekstrakte uz dobru kvalitetu i comeptitive cijenu za dugo godina. Ako za suradnju ili proizvodi znanje profila, Pošaljite nam po info@apex-bio.com direktno. Radujemo baziranoj na upit.

Upit
Obratite nam se
Adresa: Br. 6 Zhangba 4 Rd., Xi'an Hi-Tech zona, Xi'an 710077, Kina.
Telefon: +86 (29) 8860 1330
Faks: +86(29) 8860 9131
E-pošte:info@apex-bio.com
Dom | O nama | Proizvoda i usluga | Novosti | Znanje | Kontrola kvaliteta | Obratite nam se | Mobilni telefon | XML | Glavna stranica