Vrhunac Biotech Ltd

Proizvoda i usluga

Knowledge
Dom > Znanje > Sadržaj

Ekstrakt neke zdravstvene prednosti glog list

Source:sfgate | Updated: Aug 22, 2016

Ekstrakt gloga

Uobičajena imena: glog, engleski glog, harthorne, haw, hawthorne

Latinski naziv: Crataegus laevigata (također poznat kao Crataegus oxyacantha), Crataegus monogyna

Glog je trnovit, cvjetnice grm ili drvce iz porodica ruža. Vrste gloga ovdje raspravlja su porijeklom iz Sjeverne europske regije i raste u cijelom svijetu.

Povijesno, glog plod je korišten za bolesti srca od prvoga stoljeća. To je također bio korišten za probavni i bubrežne probleme. Još nedavno, glog list i cvijet su korišteni kao pučka ili tradicionalni lijekovi za zatajenje srca, slabosti srčanog mišića koja sprečava srce pumpati dovoljno krvi ostatku tijela, što može dovesti do umora i ograničenje fizičke aktivnosti. Glog se također koristi za drugim srce uvjetima, uključujući simptome koronarne bolesti (kao što su angina).

Glog list i cvijet koriste se kako bi tekući ekstrakti, obično s vodom i alkoholom. Suhi ekstrakti se mogu staviti u kapsule i tablete.

Neke glavne zdravstvene prednosti glog Leaf Extract

Antioksidansi

Glog sadrži niz flavonoidnih spojeva koje svibanj biti korisna za liječenje i Sprečavanje kardiovaskularnih bolesti, prema medicinskog centra sveučilišta Maryland. Posebno, krasi visoka razina kvercetin i oligomernih proantocijanidini ili OPCs, koji neutralizira slobodne radikale koji mogu oštetiti stanice i promovirati arterijske zubnog kamenca ili aterogeneze. Laboratorijskih životinja studiji objavljenoj u ožujku 2011 pitanje andquot; Kina časopis kineski Materia Medicaandquot; pronašao četiri tjedna glog nosa izazvao promjene koje vodio autori zaključiti taj andquot bobica gloga; mogao inhibitandquot; aterogeneze. Daljnje studije su potrebne da biste potvrdili ovi preliminarni rezultati.

Kongestivnog zatajenja srca

Glog je uspješno koristi za liječenje blagog do umjerenog kongestivnog zatajenja srca u nekoliko pouzdanih studija, prema New York University Langone medicinski centar. Pregled 10 prethodno objavljene studije koje su se pojavile u pitanju siječanj 2008 andquot; Baze podataka Cochrane Sustavnog Reviewsandquot; našao da glog nosa u sklopu konvencionalni tretman smanjenja potrošnje kisika i povećana vježbanje tolerancije značajno. Sudionici istraživanja također izvijestio manje kratkoća daha i umor sa glog nosa. Istraživači su zaključili da glog pokazuje potencijal za značajnu korist u liječenju kroničnog zatajenja srca.

Kolesterol

Snižavanje kolesterola učincima gloga su moguće zbog herband #39; sposobnost povećati hvaliti #39; s apsorpciju lipoproteina i LDL kolesterol, prema R. Watson, urednica knjige, andquot; Botanički lijek u kliničkom Practice.andquot; Laboratorijskih životinja studija objavljena u srpnju 2012 broju časopisa, andquot; BMC Komplementarne i alternativne Medicine, andquot; utvrdio da nosa s glog lišće i cvijeće značajno smanjili razinu kolesterola. Daljnje studije su potrebne da biste potvrdili ovi preliminarni rezultati.


Razmatranja

Nuspojave od gloga mogu uključivati Kožni osip, mučnina, glavobolja, lupanje srca i vrtoglavicu. Visokim dozama može izazvati nizak krvni tlak ili nepravilan rad srca. Glog možete povećati učinkovitost neke lijekove za srce i miješati s drugima. Konzultirajte svog liječnika prije uzimanja glog za liječenje zdravstvenih stanja. Nadalje, dok uzimate glog, Izbjegavajte uzimanje drugog bilja koje utječu na funkcije srca, kao što su cola, đumbir, drug ili shepherdand #39; s torbicu. Trudnice i dojilje i djeca do 12 godina ne smiju uzimati glog.


Reference

http://healthyeating.sfgate.com/Health-Benefits-hawthorn-Extract-5211.html

https://nccih.nih.gov/Health/hawthorn


Upit
Obratite nam se
Adresa: Br. 6 Zhangba 4 Rd., Xi'an Hi-Tech zona, Xi'an 710077, Kina.
Telefon: +86 (29) 8860 1330
Faks: +86(29) 8860 9131
E-pošte:info@apex-bio.com
Dom | O nama | Proizvoda i usluga | Novosti | Znanje | Kontrola kvaliteta | Obratite nam se | Mobilni telefon | XML | Glavna stranica