Vrhunac Biotech Ltd

Proizvoda i usluga

Knowledge
Dom > Znanje > Sadržaj

To stvarno pomoći da izgubite težinu--Green Coffee Bean ekstrakt

Source: | Updated: Oct 14, 2016

Ekstrakt zelenog zrna kave, proizveden iz mahune biljke Arabica je relativno novi sastojak za mršavljenje proizvodi koji dobije jak pozornost, ta pažnja nije neutemeljena, ekstrakt zelenog zrna kave ima brojne zdravstvene prednosti, osobito kao gubitak težine pomoći.

Ono što jeKlorogenska kiselina?

Klorogenska kiselina (CGA)je antioksidans i fenolne spoj nalazi u koži, lišće i Plodovi broj biljaka, uključujući u andquot; fruitsandquot; coffea arabica postrojenja - neprženih (andquot; greenandquot;) zrna kave. Vjeruje se da tvar koja činiekstrakt zelene kaveje učinkovit dodatak za mršavljenje i za kontroliranje hipertenzije.

Klorogenska kiselina molekule su sastavljene odcaffeic i L derivata kiselinske kiseline. Ime je dobio zato što poprima zelenu boju, kao što su klor, kada oksidira.

Sirovog zrna kave su jedan od najzastupljeniji izvori ovog spoja, no mnogo toga je uništen kad su pečeni grah.

Klorogenska kiselina je u andquot; tajna ingredientandquot; Zelena kava ekstrakt - antioksidans koji studije pokazuju da pomaže spali salo, Snižava krvni tlak, kontrola glukoze i hrpa drugih dobrih stvari. Općenito, na specifikacije includes30 %-50_%Klorogenska kiselina.

Prema istraživanjima mršavljenja prednosti zelenog zrna kave.

U 2006, studija objavljena u BMC Komplementarna i Alternativna medicina ispituje inhibicije nakupljanje masnoća i težine u miševa koji su dobili zeleno zrno kave ekstrakt. Istraživači napomenuo da miševi smanjuje visceralne masnoće sadržaja i težine tijela. Zaključeno je da ekstrakt zelenog zrna kave može biti učinkovit protiv debljanje i nakupljanje masnoća sprečava apsorpciju masti i aktivirati metabolizam masti u jetri.

U 2011, Gastroenterologija istraživanja i prakse objavio metaanaliza 5 ispitivanja, kojima je ovaj pregledao ekstrakt zelenog zrna kave kao mršavljenja dopuniti. Ovaj zaključak su podržali početkom 2012 studija objavljena u The dijabetes metabolički sindrom i pretilost journal koja je uslijedila grupa 16 odraslih upotpunjena zelenog zrna kave u trajanju od 12 tjedana, bez bilo kakvih prehrambenih promjena. Rezultati su bili znatno zapanjujući. Za to vrijeme, ispitanici izgubio prosječno 10,5% od ukupne tjelesne težine i 16% od ukupne tjelesne masnoće, bez prijavljenih negativnih nuspojava.

Kada je riječ o mršavljenju, pravilna prehrana i vježbanje su najvažniji za uspjeh. Međutim, istraživanja pokazuju da dodavanje dodatak poput zelenog zrna kave ekstrakt može povećati gubitak težine potencijalnih, osim antioksidativni koristi.

Reference

  1. Shimoda, Seki E, Aitani Horvat.Inhibitorni učinak ekstrakta zelenog zrna kave na masti tijela i akumulacija debljanje kod miševa. BMC nadopuniti Altern Med. 2006 Mar 17; 6:9.

  2. Onakpoya sam, Terry R, Ernst E.Korištenje ekstrakta zelene kave kao mršavljenja dopuniti: sistematski pregled i meta-analiza randomiziranih kliničkih ispitivanja. Gastroenterol Res PR. 2011, 2011. doi:pii: 382852. 10.1155/2011/382852. Epub 2010 kolovoz 31.

  3. od strane Dr. Edward DC grupa, NP, DACBN, DCBCN, DABFM, http://www.globalhealingcenter.com/natural-health/weight-loss-benefits-of-green-coffee-bean/

  4. http://www.greencoffeebeanextract.com/


Pregleda i prehrambene savjete izražen Apex nisu namijenjeni kao zamjena za konvencionalne medicinske usluge. Ako imate teških medicinskih stanja ili zdravlje zabrinutost, vidjeti svog liječnika.

Upit
Obratite nam se
Adresa: Br. 6 Zhangba 4 Rd., Xi'an Hi-Tech zona, Xi'an 710077, Kina.
Telefon: +86 (29) 8860 1330
Faks: +86(29) 8860 9131
E-pošte:info@apex-bio.com
Dom | O nama | Proizvoda i usluga | Novosti | Znanje | Kontrola kvaliteta | Obratite nam se | Mobilni telefon | XML | Glavna stranica