Vrhunac Biotech Ltd

Proizvoda i usluga

Prilagođene ekstrakt

Bacopin ekstrakt

Bacopin ekstrakt

Bacopin ekstrakt

Products Details

Apex Biotech Ltd je jedan od vodećih Kina bacopin ekstrakt proizvođača opremljena profesionalna tvornica, dobrodošli na veleprodaja jeftini bacopin ekstrakt, ekstrakt morinda officinalis, prirodne bacopin ekstrakt anthraquinone flavone prah, bacopin ekstrakt 10:1, ekstrakt korijena morinda od nas.


Bacopin ekstrakt (Morindae officinalis ekstrakt) se često koristi za povećanje seksualne snage u muškaraca i žena. Koristi se za impotenciju, preuranjenu ejakulaciju, bolnost u donjem dijelu leđa i koljena, i neplodnosti. Također se koristi od strane žena za Neplodnost i frigidnosti. Osim toga, također se smatra da je koristan za srce. I kao mnoge druge biljke tonik, to je pokazala da biti učinkovit u snižavanju visokog krvnog tlaka. To jejedan od najboljih tonika budući da je ne samo moćan ali izuzetno dobro podnosi. Smatra se glavnih dugovječnost biljke i Redoviti sastojak u Falunu formulacije.

Bacopin je standardizirani ekstrakt iz Bacopa monniera (20 %% Bacosides A i B) koji poboljšava sinaptički moždane funkcije. Bacosides pomoći popravak oštećenih neurona dodavanjem mišića kinaze, proteini uključeni u sintezu novih neurona zamijeniti one stare. Osiromašenog Sinaptička aktivnost je tako obnovljena, dovodi do povećanje memorije, smanjujući anksioznost kod osoba pod stresom.

Glavna funkcija prednosti Bacopin ekstrakt

-Bacopin ekstrakt se često koristi za povećanje seksualne snage u muškaraca i žena.

-Bacopin ekstrakt se koristi za impotenciju, preuranjenu ejakulaciju, bolnost u donjem dijelu leđa i koljena, i neplodnosti.

-Bacopin ekstrakt se također koristi od strane žena za Neplodnost i frigidnosti.

-Osim toga, bacopin ekstrakt također smatra da je koristan za srce.

- I kao i mnoge druge biljke tonik, bacopin ekstrakt je pokazala da biti učinkovit u snižavanju visokog krvnog tlaka.

-Bacopin ekstrakt je jedan od najboljih tonika jer je ne samo moćan ali izuzetno dobro podnosi.

-Bacopin ekstrakt smatra glavni dugovječnost biljke i Redoviti sastojak u falunu formulacije.

Primjena Bacopin ekstrakt

Farmaceutski proizvodi materijale
Dodatak prehrani sastojaka
Biljnih dodataka
Hrane i pića aditiva

Dodatak prehrani sastojaka
Biljnih dodataka
Hrane i pića aditiva


Hot Tags: bacopin ekstrakt, morinda officinalis ekstrakt prirodnim bacopin ekstraktom, anthraquinone flavone prah, bacopin ekstrakt 10:1, ekstrakt korijena morinda, Kina, proizvođač, tvornica, veleprodaja, jeftino
Srodni proizvodi
Upit
Upit
Obratite nam se
Adresa: Br. 6 Zhangba 4 Rd., Xi'an Hi-Tech zona, Xi'an 710077, Kina.
Telefon: +86 (29) 8860 1330
Faks: +86(29) 8860 9131
E-pošte:info@apex-bio.com
Dom | O nama | Proizvoda i usluga | Novosti | Znanje | Kontrola kvaliteta | Obratite nam se | Mobilni telefon | XML | Glavna stranica